Trabzonspor’un Oğuz Aydın Transferi Fenerbahçe Engeline Takıldı

Trabzonspor’un her konuda anlaşmaya vardığı ve imzaya hazırlandığı Oğuz Aydın transferi, Fenerbahçe’nin son dakika vetosuyla iptal oldu.

Bordo-mavili teknik direktör Fatih Tekke, basın toplantısında “Aldık diye düşünüyorduk. Geceye kadar elimizden geleni yaptık ama olmadı” ifadeleriyle, gerçekleşmeyen transferin detaylarını açıkladı.

Trabzonspor, 25 yaşındaki kanat oyuncusu için 15 gün önce Fenerbahçe ile anlaşmıştı ancak oyuncu ilk etapta ikna olmamıştı. Daha sonra Oğuz, kulübe “Teklifiniz hâlâ geçerliyse gelmek istiyorum” mesajı gönderdi ve taraflar her konuda anlaşmaya vardı.

Tüm prosedürler tamamlanmak üzereyken Fenerbahçe, “Biz transfer yapamadık, Oğuz’u veremeyiz” diyerek son anda hamleyi durdurdu. Bu ani karar, Trabzonspor yönetiminde büyük tepkiye yol açtı ve bordo-mavililerin kanat transfer planlarını bozdu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesinde milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. AK Parti …

Bir yanıt yazın