MHP Lideri Bahçeli: Erken seçime asla ihtiyaç yoktur

Erken seçim tartışmalarına değinen MHP lideri Bahçeli “31 Mart’tan sonra Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri Haziran 2023’te yapılacaktır. Mahalli İdareler Seçimleri ise 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecektir. Kriz sever CHP, kaos meraklısı İP, terör yedeği HDP hesaplarını buna göre yapmalıdır. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur” dedi.
Erken seçim tartışmalarına değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “31 Mart’tan sonra Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri Haziran 2023’te yapılacaktır. Mahalli İdareler Seçimleri ise 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecektir. Kriz sever CHP, kaos meraklısı İP, terör yedeği HDP hesaplarını buna göre yapmalıdır. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur” dedi.
Bahçeli, partisince Osmaniye’de düzenlenen açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, ata topraklarında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, hemşehrilerini selamladı. Yerel seçimlerin umut dolu sonuçlara vesile olmasını dileyen Bahçeli, “Mahalli İdareler Seçimleri Türkiye’nin yeni hükümet sistemi kapsamında en önemli demokratik imtihanıdır. Bu seçimde yalnızca belediye başkanı, il genel meclisi, belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarlarını belirlemeyeceksiniz. 31 Mart’ta bunlardan daha fazlasını yapacaksınız. Bu nedenle Osmaniyeli kardeşlerimden ricam mutlaka sandığa gitmeleri, katılımın yüksek olmasına dikkat etmeleridir.” diye konuştu.
BAHÇELİ’DEN YENİ BEKA ÇIKIŞI
Bahçeli şunları söyledi: “Bir yanda döviz saldırıları, kur oyunları, ekonomik terör yanında patlıcan, soğan, patates bahanesiyle Türkiye’nin altını oyma hevesleri… Bir yanda zillet, diğer yanda millet. Bir yanda bela, diğer yanda beka. Türkiye’yi teslim alamayacaklar.
Cumhur İttifakı, ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışının siyasi temsil makamıdır, siyasi ahlak ve erdemin simgesidir, milletimizin ruh kökünden doğmuş, kutlu iradesiyle doğrulmuş, istikbal ve istiklal hedefleriyle devleşmiş Türkiye’nin güvencesi, milli bekamızın yılmaz bekçisi olmuştur.
CHP, İP, HDP, SP, ÖDP, PKK, FETÖ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini boğmayı amaçlıyor. Olur da 31 Mart’tan başarıyla çıkarlarsa yeni bir sistem krizi, yeni bir rejim bunalımı, yeni bir siyasi kargaşa için pusuda bekliyorlar, el ovuşturuyorlar.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın