Kılıçdaroğlu, Erdoğan arasında zamanlama krizi!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasını Erdoğan’ın konuşmasında denk gelince erteledi. AK Parti ile CHP arasında zamanlama için yapılan anlaşmanın bozulduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’na bu durum ise not ile iletildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Bolu Abant’ta düzenlenen Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde yaptığı konuşma Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılcahamam konuşması ile çakışınca yarıda kesmişti.
‘MALUM ZAT DA DİNLESİN DİYE…’
Tekrar kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, konuşmasını saat 14.00’e almak zorunda kaldığını ifade ederek, “Konuşmamızı saat 14.00’e aldık malum zat da dinlesin diye. Bizim konuştuğumuz şeyler herkesin dinlemesi gereken şeyler, doğru şeyler. Sade vatandaştan en üst makama kadar hepsinin dinlemesi gereken şeyler. Çünkü biz adaletten bahsediyoruz, kardeşlikten, beraber yaşamaktan, farklı düşünsek bile aynı toprakta aynı havayı teneffüs etmekten bahsediyoruz. Ayrışmak bizim kitabımızda yok. Ayrışmak kavga etmek bizim düşüncemizde yok. O yüzden bizim sesimi kesmek isteyebilirler ama ne yaparlarsa yapsınlar biz sesimizi geniş kesimlere duyuracağız” dedi.
O NOT KÜRSÜDE KALDI
Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu’nun saat 10.00’da yaptığı konuşmasını yarıda kesmesine neden olan not da ortaya çıktı. Konuşma yapılan kürsüde kalan not görüntülendi. Notta, “AK Parti anlaşmaya uymadı. Siz başlayınca Recep Tayyip Erdoğan çıktı. Gündeme dair değerlendirmeyi saat 14.00’te yapacağım diyerek bitirin” yazıldığı görüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya, Türkiye’de tatil için 10 lokasyon önerdi

Alman turistlere önerilen rotalar arasında Ölüdeniz, Kaputaş, Manavgat gibi destinasyonlar yer alıyor. Kullanıcılara otel ve …

Bir yanıt yazın