Kalın: Şantajlar ve tehditler Türkiye’yi haklı davasından vaz geçiremez

Türkiye’nin mücadelesinin sadece terör örgütlerine karşı olduğunu belirten Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan, Türkiye’ye yönelik tehditlere çok sert tepki geldi: Şantajlar ve tehditler Türkiye’yi haklı davasından asla vazgeçiremeyecektir.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Türkiye’nin mücadelesinin sivillere veya Kürtlere değil, terör örgütlerine karşı olduğunu vurgulayan Kalın, şunları kaydetti:

“Türkiye’yi sözde uyaran, kınayan ve yaptırımlarla tehdit edenlere hatırlatırız; koalisyonun operasyonlarında Rakka’da tahminen 1600 ile 3 bin 800, Musul’da 9 bin ile 11 bin arasında sivil öldürüldü. Şantajlar ve tehditler, Türkiye’yi haklı davasından asla vazgeçiremeyecektir. Bölgede birçok oyunu aynı anda bozan Barış Pınarı Harekatı, milletimizin desteğiyle ve kararlılıkla devam edecek ve inşallah zafer bizim olacaktır.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın