“Kahraman Kemal” Sloganlı Afişler Dikkat Çekti! CHP’de Kritik Toplantı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bayramın son günü gerçekleştireceği halk buluşması öncesinde hazırlıkların hız kazandığı öğrenildi. Etkinlik kapsamında kullanılacak afişlerde “Kahraman Kemal” sloganının öne çıkarıldığı belirtilirken, organizasyon giderlerinin parti bütçesinden değil gönüllü partililerin desteğiyle karşılandığı ifade edildi.

Kılıçdaroğlu, cumartesi günü yapılacak buluşmada kamuoyunda daha önce paylaşılmayan bazı gelişmeleri açıklayacağını duyurdu. Açıklamalarıyla dikkat çeken CHP lideri, yaşanan süreçle ilgili tüm gerçeklerin vatandaşlarla paylaşılması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu yaptığı değerlendirmede, bugüne kadar kamuoyuna yansımayan birçok ayrıntıyı ilk kez anlatacağını belirterek, “Herkesin gerçekleri bilmesi gerekiyor. Mahkeme kararının ardından artık bu bilgileri halkımla paylaşmak zorundayım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 ekranlarında yaptığı açıklamada CHP içerisindeki hazırlıklara ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı. Yarkadaş, partide henüz sayman görevlendirilmediğini ve bu nedenle CHP kasasından herhangi bir harcama yapılmadığını öne sürdü.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çeşitli bölgelerde Kılıçdaroğlu’nun katılacağı program için yoğun afiş çalışması yapıldığı aktarıldı. “Kahraman Kemal” sloganının yer aldığı afişlerin gönüllü destekçiler tarafından bastırıldığı ifade edilirken, Kılıçdaroğlu’nun görsellerinin bulunduğu otobüslerin de bireysel katkılarla hazırlandığı belirtildi.

Barış Yarkadaş açıklamasında, etkinlik sürecinde CHP bütçesinden herhangi bir ödeme yapılmadığını savunarak, tüm hazırlıkların destekçiler tarafından organize edildiğini dile getirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye’nin Anti-Drone Gücü Artıyor: TOLGA C-UAS Neler Sunuyor?

Yunan Basınından Dikkat Çeken İddia: Türkiye EFES-2026’da Yeni Anti-Drone Sistemi TOLGA C-UAS’ı Test Etti Yunanistan …

Bir yanıt yazın