Elazığ’da koronavirüsten dolayı yoğun bakımda hasta kalmadı

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde koronavirüsten dolayı yoğun bakım hastası bitince sağlıkçılar, müzik eşliğinde oynayarak kutlama yaptı.
Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da koronavirüsüyle mücadele aralıksız devam ediyor.  Kentte bugüne kadar hastalığa yakalanıp hastanelerde tedavisi yapılan 61 kişiden 52’si sağlına kavuştu, 4 kişi ise hayatını kaybetti.  Kentte 5 vakanın normal serviste tedavisi sürerken, Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi dahil diğer hastanelerde, yoğun bakımda vaka kalmadığı öğrenildi.
YOĞUN BAKIMDA HASTA KALMADI, SAĞLIK ÇALIŞANLARI OYNAYARAK KUTLADI
FÜ Hastanesi’nde yoğun bakım hastası kalmayınca sağlık çalışanları mutluluklarını, müzikle beraber bir odaya tek tek girerek oynayarak gösterdi. Renkli görüntüler oluşturan o anlar ise cep telefonuyla kaydedildi.
Öte yandan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise; dün yaptığı açıklamada, kentte sadece serviste tedavisi süren 5 hasta kaldığını ve tedavilerinin sürdüğünü belirterek rehavete kapılmamasını istemişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın