Belediyeye kızan silahlı esnaf buz pistini ateşe verdi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bir vatandaş iş yerinin elinden haksız şekilde alındığını iddia ederek buz pistini ateşe verdi. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu”na sert sözlerle tepki gösteren ve basın mensuplarına derdini anlattıktan sonra uzun namlulu silahını yere atarak  polise teslim olan vatandaş, “Ben sabıkalı bir adamım İçişleri Bakanı’m. Ben sabıkalı bir adamım. Ama ben haklı bir adamım. Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu Allah belanızı versin” dedi.
İstanbul Beylikdüzü’nde hareketli saatler yaşandı. Buz pisti işletmesi sahibi olan vatandaş elindeki uzun namlulu silahla mekanını yaktı. Buz pisti işletmesinin elinden haksız olarak alındığını iddia eden kişi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’li İStanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi.
POLİS GÜÇLÜKLE İKNA ETTİ
Yanan buz pistini söndürmek için bölgeye itfaiyeler ve polis ekipleri geldi. Ancak vatandaş elindeki uzun namlulu silahı bırakmadı. Etraftaki gazetecilerin sözlerini kesintisiz yayınlanmasını isteyen öfkeli şahıs, Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu’na veryansın etti. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonunda silahını bırakan kişi teslim oldu ve yangın söndürme çalışmaları başlayabildi.
EKREM İMAMOĞLU VE CANAN KAFTANCIOĞLU’NA ÖFKE KUSTU
İşletmesine haksız olarak el konulduğunu söyleyen vatandaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, “Televizyonda çıkıyorlar hak, hukuk. Allah belanızı versin. Ben yaptım gelip çöktüler. Ekrem İmamoğlu’da göz yumdu. Bu ülkede CHP’nin gitmediğim kolu kalmadı. Ekrem İmamoğlu metrobüsteki vatandaşa gidip de seni oturtacağım dedin. Sen bölgendeki işi yapsaydın. Beni ne hale düşürdünüz?” dedi.
BUZ PİSTİ UZUN UĞRAŞLAR SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ
Vatandaşın silahını bırakması ile gözaltı işlemi başlatıldı. İtfaiyeler işletmeyi söndürürken, dükkan kullanılamaz hale geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın