Başkan Erdoğan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda partililere uyarıda bulunarak “Yerelde yaşanacak en küçük sıkıntının bedelini ülke çapında öderiz.” dedi.
Erdoğan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada gündemi değerlendirerek, AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarıları ve gelecek planlarından söz etti.  1994’ten itibaren başta İstanbul olmak üzere ülkenin birçok şehrinde hizmet ve samimiyet sınavını verdiklerini söyleyen Erdoğan, partilileri uyardı.
YEREL YÖNETİMLER UYARISI
Yerelde yaşanacak en küçük sıkıntının bedelinin ülke çapında ödeneceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı, “Yerelde yaşanacak en küçük sıkıntının bedelini ülke çapında öderiz. Bunun için çalışmaları yürütürken ufkunuzu şehrinizin sınırları ile daraltmamalısınız. AK Partili birer belediye başkanı olarak 83 milyonun sorumluluğunu sırtınızda hissetmelisiniz. Size, biz de her türlü katkıyı sunacağız. Yerel yönetimler reformunu önümüzdeki günlerde gündeme getirmeyi planlıyoruz. Böylece mahalli idarelerimizin pekçok kronik sorununu çözmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın