5 yıldızlı iftar vakti

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte 5 yıldızlı otel restoranları ve birinci sınıf lokantalar iftar menülerini açıkladı. İftar sofralarının bedeli 35 TL ile 250 TL arasında değişiyor

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte İstanbul’da bazı beş yıldızlı otel restoranları ile birinci sınıf lokanta ve restoranlar da hazırlıklarını tamamladı. Ramazan boyunca canlı fasıl müziği eşliğinde Boğaz ve tarihi yarımada manzarasında geleneksel iftariyelik, soğuk ve sıcak başlangıçlar, ana yemekler, özel tatlılar, içecekler ile Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetlerinin tadılacağı beş yıldızlı otellerde, iftar sofralarının bedeli, kişi başı 59 TL ile 250 TL arasında yer alıyor. Otellerin yanı sıra ramazana özel hazırlıklar yapan birinci sınıf lokanta ve restoranlarda ise iftar menüsü kişi başı 35 TL ile 155 TL düzeyinde bulunuyor.

Çırağan Palace Kempinski: Tuğra ve Laledan Restoran’da, klasik Türk ve Osmanlı yemeklerinden farklı lezzetler altı aşamalı iftar menüsü veya seçenekli alakart menüsü ile 250 TL.

Four Seasons Hotel: Aqua Restoran’da açık büfe serviste yer alacak Türk meze seçenekleri, ızgaralar, döner, sıcak yemekler, iftariyelikler, tatlı ve kompostolardan oluşan lezzetli seçkiler 245 TL.

Interconti nental İstanbul: Ödüllü Safran Restoran’da şerbetlerden, zeytinyağlılara, leziz çorbalardan, etli pazı dolmasına kadar Osmanlı Saray ve Türk mutfağından zengin çeşitler 150 TL.

Conrad İstanbul Bosphorus: Tarihi yarımada manzarasına sahip Manzara Restoranda Ramazan set menüsünü 150 TL. 0-6 yaş ücretsiz, 6 – 12 yaş arası çocuklar yüzde 50 indirimli.

birinci sınıf restoranlar: İstanbul’un birinci sınıf lokanta ve restoranları da geleneksel lezzetleri fasıl eşliğinde açık büfe ve alakart olarak misafirlerine sunacak. Kişi başı iftar menüsü fiyatı Kızkulesi Restoran’da 155 TL, Feriye Lokantası’nda 150 TL, Lacivert’te 150 TL, Beyti’de 150 TL, Hacı Abdullah’ta 100 TL, Kaşıbeyaz’da 97,50 TL, Galata Tower Restoran’da 95 TL, Mabeyn Restoran’da 90 TL, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde 35 TL ve Beltur’un işletmecili- ğini yaptığı Köşklerde ise 55 TL ve 70 TL olarak belirlendi.

Kaynak: sabah.com

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın