İran’da Patlama Dehşeti: Bender Abbas Limanı’nda Yaralı Sayısı Artıyor!

İran’da Bender Abbas kentindeki bir limanda patlama meydana geldiği bildirildi. Patlamada son bilgilere göre 406 kişinin yaralandığı belirtildi.

İran’ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Abbas kentindeki Şehid Recai Şehr Limanı’nda bir patlama gerçekleşti.

Hürmüzgan Kriz Yönetimi Genel Müdürü Mehrdad Hasanzade, patlamanın limandaki bazı konteynerlerin infilak etmesi sonucu meydana geldiğini ve olayda yaralananların bulunduğunu açıkladı.

516 YARALI VAR

İran devlet televizyonuna göre, Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Abbas’ın Şehid Recai Şehr Limanı’ndaki patlamada yaralananların sayısı 516’ya çıktı.

Şu ana kadar can kaybı bilgisinin gelmediği bildirildi.

Hürmüzgan Kriz Yönetimi Müdürlüğü, şu ana kadar kendilerine can kaybı bilgisinin gelmediğini bildirdi.

Bölgede patlamadan sonra meydana gelen yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

“PATLAMA, PETROL HATTIYLA İLGİLİ DEĞİL”

İran Ulusal Petrol Rafinerisi ve Dağıtım Şirketi’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Söz konusu patlamanın şirkete ait rafineriler, yakıt tankları, dağıtım merkezi ve petrol boru hatları ile hiçbir bağlantısının olmadığı, Bendar Abbas bölgesindeki tesislerin şu anda kesintisiz olarak çalışmalarını devam ettirdiği belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye–Macaristan İş Birliği Güçleniyor: 10 Milyar Dolar Hedef, 16 Yeni Adım

16 Yeni Anlaşma: Savunmadan Eğitime Kapsamlı İş Birliği Görüşmelerde iki ülke arasında 16 yeni anlaşma …

Bir yanıt yazın