Narin’i dereye gömen aşağılığın evi arandı!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın evinde arama gerçekleştirildi.
Türkiye’nin konuştuğu Narin Güran cinayeti soruşturmasında önemli bir aşama geride kaldı.

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki evinden Kur’an kursuna giden ve bir daha geri dönmeyen Narin’in 19 gün sonra cansız bedeni bulunmuş, tüm dikkat cinayetin çözümüne odaklanmıştı.

NARİN’İN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Talihsiz kızın, Adli Tıp raporuna göre boğazı sıkılarak öldürüldüğü belirlendi.

Yürütülen soruşturmada kapsamında yeni bir gelişme daha yaşandı.

İTİRAFÇININ EVİNDE ARAMA

10 Eylül’de tutuklanan Nevzat Bahtiyar’ın Tavşantepe Mahallesi’ndeki evinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince arama yapıldı.

Ekipler, arama çalışmalarının ardından evden ayrıldı..

SALİM GÜRAN’IN TEHDİT ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar jandarmadaki ifadesinde amca Salim Güran’ın kendisinden, küçük çocuğun cansız bedenini 200 bin lira karşılığında dereye bırakmasını istediğini öne sürmüş ve adliyeye sevk edilmişti.

TUTUKLANDI

Çıkarıldığı sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde amca Salim Güran’ın “Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm.” şeklinde kendisini tehdit ettiğini iddia eden Bahtiyar, “Çocuğu kasten öldürmeye iştirak” suçundan tutuklanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin, neden, nasıl öldürüldü? Cinayet ile ilgili 10 flaş iddia!

Diyarbakır’da vahşice öldürülen Narin Güran cinayetinin nasıl ve neden işlendiğine dair birbirinden farklı senaryolar gündeme …

Bir yanıt yazın