Dilan-Engin Polat davasıyla ilgili soru işaretleri

Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın tahliyeyle sonuçlanan dava sürecinin AK Parti’ye bir operasyon olabileceği kulislerde sorgulanıyor.
Türkiye’de kamuoyunun aylarca yakından takip ettiği Dilan-Engin Polat çiftinin yargılandığı kara para davasında bugün sona gelindi…

Polat çifti dahil 4’ü tutuklu 28 sanık hakkında, yaklaşık 10 ay önce “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ile spor müsabakalarında bahis ve şans oyunlarına muhalefet” suçlarından açılan davada ara karar açıklandı.

Ara kararın açıklaması sonrası tutuklu sanıklardan Engin Polat ve 3 sanık tahliye edilirken; geçtiğimiz haftalarda Dilan Polat’ın da tahliye edilmesiyle davada tutuklu sanık kalmadı.

Karar ise kamuoyunda birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.  Türkiye’de adalete olan güvenin sarsılmaması için davadaki tüm gelişmeleri takip ettik. Birtakım çevrelerin operasyonel haberlerine dahil olmadan sadece milletin adalete olan güvenini yitirmemesi için manşetler attık.

10 aylık dava süreci tahliye kararı ile bitti.  Bugün kulislerde farklı bir gündem var. Yargıda birileri bu kararla AK Parti’ye operasyon mu çekti?

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin Güran cinayetinde 2 kişi daha gözaltına alındı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasının genişletilmesiyle, …

Bir yanıt yazın