Adana’nın yolları gölden!

Sağanak yağış şehirde bir çok yerde su baskınlarına neden olurken, bazı vatandaşlar ise sağanak yağış ve şimşek altında halay çekti.
Türkiye yağmura teslim…Meteorolojiden yapılan uyarıda Adana’da hava durumunun sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış olacağı, sel ve su baskınları konusunda dikkatli olmalı yönünde uyarı yapılmıştı.

Cumartesi günü öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış gece boyunca etkili oldu. Şehrin birçok bölgesinde ana caddeler su altında kalırken sürücüler zor anlar yaşandı. Bir çok yerde yollar nehre dönerken, bahçeleri su bastı.

Gök gürültüsü altında halay çektiler

Kentte birçok yer su altında kalırken trafikte aracını sürmekten güçlük çeken bir grup, otomobillerini yolun sağına çekip aşağı indi.

Grup sağanak yağışı aldırış etmeden yağmur ve şimşek altında, gök gürültüsü eşlinde dakikalarca halay çekti. Bu anlar ise vatandaşların cep telefonu tarafından görüntülendi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uzman ve Yönetici Maaşları Yükseliyor: Ek 30 Bin TL Düzenlemesi

Kamuda görev yapan yüksek eğitimli uzman ve yöneticilere yapılan 30 bin TL’lik ek zam, kamuoyunda …

Bir yanıt yazın