Gol düellosunda Trabzonspor, Göztepe’yi 4-2 mağlup etti

Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, Göztepe’yi 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız aştı.

Süper Lig’in 29. haftasında ldier Trabzonspor, Göztepe ile karşı karşıya geldi.Akyazı’da oynanan karşılaşmayı bordo-mavililer 4-2’lik skorla kazanmayı başardı. Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 34. dakikada Anthony Nwakaeme, 37 ve 53. dakikalarda Abdülkadir Ömür ve 49. dakikada Djaniny kaydetti. Konuk ekip Göztepe’nin golleri ise 31. dakikada Halil Akbunar ve 43. dakikada Soner Aydoğdu’dang geldi.

TRABZONSPOR 70 PUANA YÜKSELDİ

Alınan bu sonuçla birlikte Trabzonspor, ligde puanını 70’e çıkardı. Bordo-mavililer ayrıca ligdeki yenilmezlik serisini de 13 maça çıkardı. Göztepe ise 27 puanda kaldı.Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor, Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Göztepe ise kendi sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Çin’e yüzde 125 vergi uygulayan Trump, diğer ülkelere 90 gün süre tanıdı

Çin’e gümrük vergisini yüzde 125’e çıkararak Çin hariç diğer ülkelere 90 gün vergiyi durduran ABD …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.