Maraş’ta Akşener’e “Askerimize kurşun sıkanlarla yürümeniz bizi üzüyor” tepkisi!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 650 lirayla geçinebiliyorum diyen engelli vatandaşa “Harika, sen buna devam et” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ın Afşin ve Göksun ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

Akşener, Göksun ilçesinde girdiği bir iş yerinde yüzde 80 engelli raporu olduğunu belirten Erdoğan Aşçı ile bir süre sohbet etti.

650 lira engelli maaşıyla geçimini sağladığını anlatan Aşçı, “Askerlerimize kurşun sıkan, müdahale edenlerle yürüyorsunuz ya o bizi çok üzüyor. Bu yolda yürümeseniz de sade ve özgün, dimdik, tertemiz bir yolda yürüseniz bu sizin için daha iyi olmaz mı?” ifadesini kullandı.

Akşener, bunun üzerine, “Öncelikle 650 lirayla harika bir hayat yaşıyormuşsun, ne kadar güzel. Harika, sen buna devam et.” diyerek iş yerinden ayrıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kremlin’de Kritik Zirve: Putin ve Şara Suriye Dosyasını Ele Aldı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, bugün Moskova’da bir araya geldi. …

Bir yanıt yazın

// Initialize Ezoic Rewarded Ads window.ezRewardedAds = window.ezRewardedAds || {}; window.ezRewardedAds.cmd = window.ezRewardedAds.cmd || []; // Example: Request a rewarded ad with overlay window.ezRewardedAds.cmd.push(function () { window.ezRewardedAds.requestWithOverlay(function (result) { if (result.status) { console.log("Ad loaded successfully"); if (result.reward) { // User completed the ad and earned reward console.log("User earned reward!"); // Add your reward logic here } } else { console.log("Ad failed to load:", result.msg); } }); });