Teşkilat dizisinde Türk jetleri Yunan jetlerine haddini bildirdi!

TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Teşkilat dizisinde unutulmaz sahneler yaşanmaya devam ediyor.

Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların nefes kesici hikayeleri, ‘Teşkilat’ta gün yüzüne çıkıyor.

YUNANİSTAN’A MECBURİ İNİŞ

Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlar. Uçakta büyük panik yaşanır ve Yunanistan’a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Sonrasında yaşananlar izleyicileri ekranlara kilitledi.

TÜYLER ÜRPERTEN ANONS

Türk jetleri, büyük bir görevden dönen Türk milli istihbaratının kahramanlarını taşıyan uçağı takip eden Yunan jetlerini sınırdan uzaklaştırır.

Ve Türk jetinden duyulan o anaons;

Dün olduğu gibi bugün de havadaki savaşan şahinler, sınırlarımızın müdafaasında en ön safta dosta güven, düşmana korku vermeye devam etmektedir. Memlekete hoş geldiniz…

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …