Şehitlerin kabirleri ile Türk Bayrağına hain saldırı!

Adana’da, şehitlikteki Türk Bayrağına ve şehitlerin kabirlerinin bulunduğu mezarlığa çirkin ve hain saldırı. FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru ikiz kardeşlerin Ahmet ve Mehmet Oruç’un kabirlerinin de arasında bulunduğu 79 mezarın taşları kırılırken, göndere çekili Türk Bayrağı da yerlere atıldığı bildirildi.
Şehitlikteki Türk bayraklarının sökülüp yere atıldığı ve mezarlıkta gözyaşlarına boğulan şehit ikiz polis kardeşlerin babası Ali Oruç’un sözleri yürekleri sızlattı.
Yakınlarının mezarlarının tahrip edildiğini öğrenerek bölgeye gidenler arasındaki şehit polis memuru ikizlerin babası Ali Oruç, gazetecilere gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, “Vatanı ve bayrağı için canlarını feda eden şehitlerim Ahmet ve Mehmet’imi burada bile rahat bırakmıyor hainler. Allah’tan bulsunlar. Ben onları Allah’a havale ediyorum. Bizler, ‘Vatanı ve bayrağı için canını vermeye hazırız.’ diyen insanlarız. Bu, şehitlere yapılacak bir şey mi?” diye sordu.
Öte yandan kimlikleri henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından Adana’da şehit kabirlerinin de arasında olduğu 79 mezar tahrip edilmesiyle ilgili soruşturma sürerken, şehitlerin kabirlerine şehitlikte bulunan Türk bayrağına yapılan hain saldırı ise sosyal medyada infiale yol açtı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İhmaller zincirine CHP’den pes dedirten pişkinlik!

Antalya’da bir kişinin ölümü, 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik faciasıyla ilgili ANET’in eski genel müdürü …