Ankara’nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem!

Son Dakika Haberi; Ankara’da çevre illerden de hissedilen 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin ‘Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır.’ bilgisini paylaştı.

AFAD, saat 22.53’te Ankara’nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Ankara deprem AFAD

BAKAN KURUM: OLUMSUZ BİR İHBARLA KARŞILAŞMADIK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Ankara’da Kalecik merkezli meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremin hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan ilk incelemede şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık.” açıklamasını yaptı.

VALİ ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Şahin sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ: EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Ankara merkezli 4.5 büyüklüğündeki deprem hepimizi endişelendirdi. Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz.

MAMAK BELEDIYE BAŞKANI KÖSE: ŞU ANA KADAR OLUMSUZ BİLGİ YOK

Mamak Belediye Başkanı Köse yaptığı açıklamada “Kalecik Belediye Başkanımız Sn Duhan Kalkan ile görüştüm. Köylerle iletişim kuruyorlar. Şu ana kadar olumsuz bilgi yok.” dedi.

KANDİLLİ 4.6 OLARAK AÇIKLADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ankara’daki depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı.

KIZILAY: YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Türk Kızılay sosyal medyadan “Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir.” açıklamasını yaptı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Fidan’dan açıklama: Söz aldık! Bizimle hareket edecekler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık” dedi. Dışişleri Bakanı …