Pişmanya’ya bak! Türkiye’ye engel oluyorlarmış!

Ermenistan Başbakanı Paşinyan uluslararası basın kuruluşlarına verdiği demeçlerle hem kendini hem de ülkesini rezil etmeye devam ediyor.

Paşinyan bugün verdiği bir röportajda, ”Avrupa şunu iyi bilmeli; Türkiye’yi Kuzey Doğu ve Güney Doğu’da durduran son engel Ermenistan’dır.” ifadeleriyle alay konusu oldu.

Ermenistan tarihinin en ağır ve travmatik günlerini yaşıyor. 30 yılı aşkın bir süredir Azerbaycan devletine ve halkına çeşitli dönemlerde taciz ateşlerinde bulunan, terör faaliyetleri yürüten ve Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan devleti artık yalanlardan kurulu bir düzenin son çarklarını döndürme uğraşında.

Özellikle son 20 gündür Azerbaycan ordusu karşısında perişan hale gelen Ermeni ordusu ülkedeki iç gerilimi de artırıyor. Paşinyan’a olan öfke günden güne artarken Ermenistan Başbakanı Paşinyan, sık sık Türkiye’yi hedef göstererek komik duruma düşüyor.

”TÜRKİYE’Yİ BİZ ENGELLİYORUZ”

Paşinyan bugün verdiği bir röportajda, ”Avrupa şunu iyi bilmeli; Türkiye’yi Kuzey Doğu ve Güney Doğu’da durduran son engel Ermenistan’dır.” ifadeleriyle alay konusu oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Bayraktar Açıkladı: Şubat Ayında Elektrik ve Doğalgaza Zam Yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, A Haber canlı yayınında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına …

Bir yanıt yazın

// Initialize Ezoic Rewarded Ads window.ezRewardedAds = window.ezRewardedAds || {}; window.ezRewardedAds.cmd = window.ezRewardedAds.cmd || []; // Example: Request a rewarded ad with overlay window.ezRewardedAds.cmd.push(function () { window.ezRewardedAds.requestWithOverlay(function (result) { if (result.status) { console.log("Ad loaded successfully"); if (result.reward) { // User completed the ad and earned reward console.log("User earned reward!"); // Add your reward logic here } } else { console.log("Ad failed to load:", result.msg); } }); });