Millet İttifakı yerelde çatırdıyor mu?

Depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma töreninde HDP’li başkan söz alınca duruma tepki gösteren İyi Partili Serkan Yalım, maskesini çıkararak alanı terk etti.
Avcılar’daki anma töreninde Millet İttifakı arasında gerginlik yaşandı. Avcılar’da dün 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlendi. Törende ise Millet İttifakı krizi yaşandı..
Krizin yaşanma sebebi, CHP ile İyi Parti’nin yer aldığı törende HDP’li ilçe başkanının konuşma yapması oldu.
CHP DİNLEDİ İYİ PARTİ UZAKLAŞTI
HDP İlçe Başkanı Şemsettin Duman konuşmak için söz aldı. Ancak Duman’ın konuşması esnasında, İyi Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, tepki gösterdi. Yalım, önce sırtını döndü. Ardından CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin kulağına bir şeyler söylemesinin ardından maskesini çıkararak alanı terk etti.
“YERSİZ TEPKİ”
HDP’li Duman ise İyi Parti’li Yalım’ın arkasından, “Ben uzatmayacağım, arkadaşların böyle tepki göstermesi gerçekten yersizdir. Biz acılarımızda bile bir araya gelemezsek, o zaman nasıl bir olacağız?” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Çin’e yüzde 125 vergi uygulayan Trump, diğer ülkelere 90 gün süre tanıdı

Çin’e gümrük vergisini yüzde 125’e çıkararak Çin hariç diğer ülkelere 90 gün vergiyi durduran ABD …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.