Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitime izin verilmeyecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda 8 ve 12’nci sınıflar hariç, destekleme ve yetiştirme kursları adı altında yüz yüze eğitime izin verilmeyeceğini duyurdu.
Bakan Selçuk, özel okulları yüz yüze eğitim konusunda uyardı. Okulların açılma tarihiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı açıklamanın ardından, okullarda yüz yüze destek kursu verileceğiyle ilgili iddialar ortaya atıldı.
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, bazı okullarda destekleme kursu verileceği iddialarına yaptığı açıklama ile netlik getirdi.
Selçuk, bakanlığın yeni eğitim öğretim yılına ilişkin yayınladığı takvimi hatırlattı.
KURSLAR SADECE 8. VE 12. SINIFLARA
31 Ağustos’tan itibaren sadece 8 ve 12’nci sınıflar için yüz yüze destek kursu verileceğini söyleyen Bakan Selçuk, “Devlet ve özel okullarda 8 ve 12’nci sınıflar hariç, destekleme ve yetiştirme kursu adı altında yüz yüze eğitime izin verilmeyecek.” dedi.
YAPTIRIM UYGULANACAK
Selçuk, özel okullarda 8. ve 12. sınıflar hariç yüz yüze destekleme ve yetiştirme kursu verilmesi halinde yaptırım uygulanacağına da dikkat çekti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

TCMB Politika Faizini 350 Baz Puan Artırarak %46’ya Yükseltti

Merkez Bankası’nın bugün gerçekleştirilen PPK toplantısında, nisan ayına ait politika faizi kararı açıklandı. Son dakika …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.