Paris yine karıştı! Sarı yelekliler sahnede

Fransa’nın başkenti Paris’te sarı yelekliler tekrar sokaklara çıktı. Polisin Zafer Takı civarında biber gazı ile müdahale ettiği göstericiler Champs-Elysees Caddesi’ndeki mağazaları yağmaladı
Fransa’nın başkenti Paris’te sarı yelekliler gösterilerin 18. haftasında yeniden sokaklara çıktı. Polisin Zafer Takı civarında biber gazı ile müdahale ettiği göstericiler Champs-Elysees Caddesi’ndeki mağazaları yağmaladı.
SARI YELEKLİLER POLİSLE ÇATIŞIYOR
Yüzlerce sarı yelekli eylemci Paris’in merkezindeki sokaklarda polisle çatışıyor. Paris genelinde önceki haftalara nazaran daha çok polisin görev aldığı belirtiliyor.
Akaryakıt zamlarına ve kötü ekonomik koşullarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Macron yönetimine karşı gösterilere dönüşen sarı yeleklilerin eylemleri 4’üncü ayını doldurdu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

TCMB Politika Faizini 350 Baz Puan Artırarak %46’ya Yükseltti

Merkez Bankası’nın bugün gerçekleştirilen PPK toplantısında, nisan ayına ait politika faizi kararı açıklandı. Son dakika …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.