Kocaeli’de korkutan patlama

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde faaliyet gösteren bir otomotiv yan sanayi üretim fabrikasının kimya deposunda meydana gelen patlama sonucunda yangın çıktı.

İlk belirlemelere göre, Kullar Vezirçiftliği mevkisindeki fabrikaya ait kimya maddelerinin bulunduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından çıkan yangın kısa sürede büyüyerek fabrikayı etkisi altına aldı.

Zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangına fabrikanın itfaiye ekiplerinin yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekipleri müdahale etti. Olay yerine çok sayıda ambulans da yönlendirildi.

Yangının kısa sürede büyüdüğü ve fabrikanın tamamen alev aldığı görüldü.

Çevre fabrikalara sıçramaması için itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kripto paralar artık finans dünyasının içine girdi

Kripto paralarda artık 15 bin liranın üzerindeki işlemlerde kimlik bilgileri zorunlu olacak. Yeterli bilgi elde …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.