Sanal para peşinde koşanlar bu habere dikkat! Kripto para borsası Vebitcoin kapandı!

Kripto para piyasası Thodex’te yaşanan vurgunu konuşurken flaş bir gelişme daha yaşandı. Kripto para borsası Vebitocin faaliyetlerini durdurduğunu bildirdi. MASAK, Vebitcoin hakkında inceleme başlatırken, banka hesaplarına bloke koydu.
Kripto parar piyasası Thodex’te yaşanan vurgunu konuşurken flaş bir gelişme daha yaşandı.  Kripto para borsası Vebitcoin faaliyetlerini durdurduğunu bildirdi.
Vebitcoin’den yapılan açıklamada “Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Siz en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız” ifadelerine yer verildi.
MASAK İNCELEME BAŞLATTI
MASAK, işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin hakkında inceleme başlatırken, banka hesaplarına bloke koydu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …