Mardin’de 566 personelin katılımıyla, “Eren Kış-33” Operasyonu başladı

Mardin’de 566 personelin katılımıyla, “Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal” Operasyonu başlatıldı.

İçişleri Bakanlığınca Mardin’de barınan hain teröristlere yönelik operasyon için düğmeye basıldı.

Bölgedeki operasyonun adı ise ‘Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal (Mardin-Ömeryan) Operasyonu’ olarak belirlendi.

566 PERSONEL GÖREVDE

Operasyonda Mardin İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 566 personel görev aldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen ‘Eren’ kış operasyonlarının, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Enerji Krizi Kapıda mı? Hürmüz Boğazı’nın Kapanması Dünyayı Sarstı

İran’dan Çok Cepheli Misilleme: Körfez’de ABD Üsleri Hedefte, Hürmüz Boğazı Kapalı ABD ve İsrail’in İran’a …

Bir yanıt yazın