3 Polisin Şehit Olduğu DEAŞ Operasyonunda Yeni Gelişme: 25 Şüpheli Adliyede

DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen ve 3 polis memurunun şehit olduğu operasyonun ardından Yalova genelinde düzenlenen eş zamanlı baskınlarda gözaltına alınan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yalova’nın İsmet Paşa Mahallesi Seher Sokak’ta 29 Aralık günü saat 02.00 sıralarında düzenlenen DEAŞ operasyonunda, bir evden açılan ateş sonucu polis memurları İlker Pehlivan, Turgut Külünk ve Yasin Koçyiğit şehit olmuş, 8 polis ile 1 bekçi yaralanmıştı.

Operasyon sırasında adreste bulunan 5 kadın ve 6 çocuk sağ olarak tahliye edilirken, çıkan çatışmada 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Yaşanan olayın ardından güvenlik güçleri tarafından kent genelinde geniş çaplı operasyonlar düzenlendi. Eş zamanlı baskınlar kapsamında 25 şüpheli gözaltına alındı.

Aralarında operasyonda sağ olarak kurtarılan 3 kadının da bulunduğu şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yalova Adliyesi’ne sevk edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yalım Soruşturmasında Kritik Gelişme: Kocaeli’de Gözaltı ve Yeni Bulgular

Özkan Yalım hakkında yürütülen soruşturmada dikkat çeken yeni detaylar ortaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) …

Bir yanıt yazın