ABD, PKK/YPG’yi eğitip donatıyor MİT bir gece ansızın gelebiliriz ile yok ediyor

MİT, terör örgütü PKK’nın sözde suikast timinde yer alan Vedat Aksaç ve beraberindeki 2 teröristi, Irak’ın kuzeyindeki Erbil/Halifan bölgesindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

MİT, sınır ötesi başarılı operasyonlarıyla terör örgütlerinin kabusu olmaya devam ediyor. Son olarak Irak’ın kuzeyindeki Erbil/Halifan bölgesine düzenlenen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.

SUİKASTÇISI ÖLDÜRÜLDÜ
Teröristlerin, terör örgütü PKK’nın sözde suikast timinde yer alan Vedat Aksaç ve beraberindeki 2 kişinin olduğu öğrenildi.

Teröristleri eğitim-donatan, finansman sağlayan ABD, bu haberi okuyunca çok üzülecek. ABD, eğitip donatıyor, MİT bir gece ansızın gelebiliriz operasyonu ile bir bir yok ediyor. Oyun böyle bozulur.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin Güran Davasında Şok Karar: Nevzat Bahtiyar’a 17 Yıl Hapis!

Türkiye’nin gündeminde uzun süre yer eden ve kamuoyunun yakından takip ettiği Narin Güran cinayeti davasında …

Bir yanıt yazın