5 ile vali ataması kararı Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanlığı kararı ile 5 ile vali ataması gerçekleştirilmesine dair karar Resmi Gazete’de yayınlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı illerin valilerinde değişiklik ve görevden alma kararları, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Karar ile birlikte 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ’ın valilileri değişti.

5 ile atanan valiler

Diyarbakır Valiliğine Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine ise Numan Hatipoğlu atandı. Görevden alınan Malatya Valisi Ersin Yazıcı da Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CNN International muhabiri Tahran’da: Marketler açık, yakıt bulunabiliyor

ABD ve İsrail ile İran arasında artan gerilim Orta Doğu’daki tansiyonu yükseltirken, CNN International muhabiri …

Bir yanıt yazın