2 askerimiz Zeytin Dalı bölgesinde şehit düştü!

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Saldırıda Piyade Komando Uzman Çavuşlar Gökhan Çakır ile Ahmet Akdal şehit oldu. Şehitlerin naaşı zırhlı askeri ambulansla alınarak Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Kilis Devlet Hastanesi morguna getirildi. Uzman Çavuşlar Gökhan Çakır ile Ahmet Akdal’ın naaşları, memleketleri Kahramanmaraş ile Bursa’ya uğurlanması için Gaziantep Havalimanı’na gönderilecek. Hastaneye 1’inci Hudut Alay Komutan Vekili Gökay Muştu ile çok sayıda komutanın geldiği öğrenildi.

FAHRETTİN ALTUN: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun. Terör örgütleriyle olan mücadelemiz tüm kararlılığıyla devam edecektir. Devletimiz, tek bir terörist kalmayıncaya dek tüm gücüyle terörle mücadelesini sürdürecektir.

ÖMER ÇELİK: TERÖR ASLA BAŞARILI OLAMAYACAK

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik: Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, PKK/YPG terör örgütünün saldırısında şehit olan 2 Kahraman askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Teröristlere bu saldırıların bedelini ödetmeye devam edeceğiz. Terör asla başarılı olamayacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tiyatronun 2. perdesi sahnelendi! İsrail, İran’a saldırı başlattı!

İsrail’in İran’a misilleme saldırısı başlattığı bildirildi. CNN’e konuşan ABD’li bir yetkili, Joe Biden yönetiminin İsrail’in …