YSK Başkanı Güven: Geçici sonuçlar siyasi partilerle paylaşıldı

YSK Başkanı Güven, itiraz olmayan yerlerde mazbataların verileceğini açıkladı. İtirazların da devam ettiğini duyuran Güven “Geçici sonuçlar siyasi partilerle paylaşıldı. İtiraz süreci devam ediyor” dedi.

YSK Başkanı Sadi Güven, itiraz olmayan yerlerde mazbataların verileceğini duyurdu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne ilişkin açıklama yaptı.

Güven şunları söyledi: ”Geçici sonuçlar siyasi partilerle paylaşıldı. Dünden itibaren de itiraz süreci başladı devam ediyor. İlçe il seçim kurullarımız itirazlar üzerine olursa itiraz kararlarını verecekler. Bugün saat 15.00’e kadar ilçe seçim kuruluna itiraz süresi var ilçe seçim kurullarının 2 günlük bir karar verme süresi var. İl seçim kurullarında 1 günlük itiraz süresi var. Onlar da 2 günlük bir süre içinde itirazlara karar verecekler sonra 3 gün içinde isterlerse bize gelecekler. Süreç bu şekilde işleyecek. İtiraz olmayan yerlerde mazbatalar verilecek tabii.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın