WhatsApp’ta “davetiye” dönemi başladı

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulınan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir kez daha platforma entegre ettiği yeni özelliği ile gündemde.

Yeni WhatsApp özelliği ile birlikte gruplar daha kullanılabilir bir hale geliyor. Gruplarda her ne kadar eğlenceli ve verimli konuşmalar geçse de her grupta yer almak istemediğimiz bir gerçek. WhatsApp da bunun farkında olacak ki yeni bir özellikle grup tercihini kullanıcıya bırakmaya başladı. Söylentileri yılın başında çıkan, WhatsApp grupları davetiye özelliği sonunda geldi.
WhatsApp grupları davetiye özelliği nasıl açılır?
Yeni WhatsApp güncellemesi sayesinde kullanıcılar gruplar için üç seçeneğe sahip olacak. Herkes, Kişilerim ve Hiç kimse seçeneklerinden birini seçen kullanıcılar, kimlerin onları gruplara ekleyip ekleyemeyeceğine karar verebilecek.

Herkes seçeneği ile birlikte herkes sizi bir gruba ekleyebilir. Kişilerim seçeneği ise yalnızca rehberinizdeki kişilerin sizi gruplara eklemesine izin verir. Hiç kimse’yi seçtiğiniz zaman ise biri sizi gruplara eklediğinde onaylama ya da reddetme seçeneğine sahip olursunuz.

Hiç kimse seçeneğiyle sizi gruba eklemek isteyen kişiden özel olarak bir davetiye alırsınız. Bu davetiyeyi onaylamak için üç gün süreye sahip olursunuz.

Bu ayarlara erişmek için yapmanız gerekenler ise şöyle: WhatsApp’a girdikten sonra Hesap > Gizlilik > Gruplar yönlendirmesini takip edin. Yeni başlayan bu özellik yakında dünya çapındaki tüm WhatsApp kullanıcılarına ulaşacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın