Şok kaza işçinin başı koptu

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde bir kişi, bıçkı makinesinin üzerine düşmesi sonucunda başı gövdesinden ayrılarak feci şekilde can verdi.

Olay, Dursunbey aşağı sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir kereste imalathanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 07.30 sıralarında meydana gelen kazada Ali Çetin (57) ayağının kayması sonucu bir anda şerit makinesinin üzerine düştü. Düşme sonucu şahsın baş kısmı şerit makinesine isabet etti.

DEHŞET MANZARAYI GÖREN İŞÇİ BAYILDI

Şahsın başı gövdesinden ayrılarak olay yerinde feci şekilde can verdi. Olayı gören diğer çalışanlar şok geçirdi. Çalışanlar kaza sonrası hemen dışarıya çıkarken içeride kalan bir işçi de geçirdiği şok sonucu bayılarak hastaneye kaldırıldı.

FENALIK GEÇİRDİLER

Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri incelemelerde bulundu. Dursunbey Cumhuriyet Savcısı Aycan Üründül, gerekli tutanakların hazırlanmasının ardından cesedin kaldırılmasını istedi. Dursunbey Belediyesine ait cenaze aracı ile Dursunbey Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Çetin ’in cesedi yapılan ilk otopsinin ardından detaylı otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
Kaza sonucu hayatını kaybeden şahsın eşi ve kızı da olay yerine gelince fenalık geçirdi.

Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Çetin ’in yakınları Dursunbey Devlet hastanesine sevk edildi. Polis kaza ile ilgili inceleme başlatırken, yaşanan bu elim kaza ilçede büyük üzüntüye sebep oldu.

Bu arada Ramazan ayı sebebi ile Dursunbey ’de gece 04.00 ile 11.00 arasında mesai yaptıkları bildirildi. Bıçkı makinesine düşerek başı kopan şahsın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Dehşet kaza sonrası çalışanlar uzun süre kendine gelemedi

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın