Pınar Mahallesi’nin başarılı Muhtarı Saniye Çelik’e sevgi ve destek çığ gibi büyüyor

Adana’nın en gözde mahallelerinden Pınar Mahallesi’ndeki muhtarlık heyecanı belediye başkanlığı seçimini gölgesinde bıraktırıyor. “Mahalle Halkımız dürüsttür, çalışkandır. İnsani ilişkileri muhteşemdir! Bu muhteşem insanların yaşamını kolaylaştırmak her zaman boynumun borcudur”diyerek yeniden adaylığını açıklayan başarılı muhtar Saniye Çelik’e sevgi ve destek çığ gibi büyüyor.
“Seyhan’ın parlayan yıldızı Pınar mahallesi için emeğimizi yüreğimizi birleştirdik. Yine birlikte kazanacağız. “diyen Muhtar saniye Çelik, 10 yıl önce duyarlı mahalle halkının güven oylarıyla iki dönem üst üste geldiği görevi sadakatle, kararlılıkla ve yine mahalle halkından aldığı güçle çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini açıklayan başarılı Muhtar Saniye çelik, “Başta mahallemiz olmak üzere Seyhan İlçemizde, Adana genelimizde ve davet edildiğim birçok illerimizde sizleri ve mahallemizi gururla temsil ettim. Mahallemizin geleceğini sizlerle beraber sizden aldığım güçle haklarımızın savunucusu ve hizmet taleplerimizin takipçisi oldum. Sizlerle beraber Pınar mahallemizin yeniden inşasını gerçekleştirdik. Sizler çok daha iyi hizmetlere layıksınız. Yine Birlikte Çalışacağız. Birlikte Kazanacağız. Sizler için geleceğimiz İçin emeğimizi, yüreğimizi birleştirerek çıktığımız hizmet yolunda inanıyorum ki yine birlikte kazanacağız.” diye konuştu.
Göreve geldiği günden beri hizmette hiçbir ayırımcılık yapmadan herkese eşit hizmet vermek prensibi ile yoluna devam ettiğini dile getiren Pınar Mahallesi Muhtarı ve adayı Saniye Çelik şunları söyledi:
“Sevgili mahalle halkımız. Hep birlikte başardıklarımız hizmetleri size ıralamak istiyorum.:
– Kapalı Semt Pazarımız.
– Halk Sağlığı Toplum Merkezimiz.
– Parklarımız.
– Altyapı sorunlarının çözülmesi ilave kanalizasyon ve yağmursuyu sistemi çalışması.
– Spor Tesislerimiz
– 3500 kişilik Bakırlar Camimizin taziye eviyle, kreşiyle birlikte hizmete açılması
– PTT Pınar Şubemizin Hizmete açılması
– İsmail Hazar Anaokulumuzun yapılmasında ayrıca büyük emekler harcadık.
– Şehit Metin Malkav Ortaokulumuza ek bina yapımı bitmek üzere.
– İsmail Hazar İlkokulumuzun bahçesine Ek bina Projesi bitti. Nisan 2019’da inşaatı başlayacak.
– 74176/74178 sokak arasında kalan okul arsası kamulaştırması bitti, hak sahiplerine paraları ödendi, okul yapımı için ödenek gelir gelmez inşaata başlanacaktır.
– Bir okul arsası daha kazanmak için çalışmalar devam ediyor.
– Seyhan Belediyemiz KREŞ arsası sorununu çözmeye
– Karanlık Sokaklarımızın aydınlatılması elektrik kablolarının yer altına alınması sağlandı.
– Nazım Hikmet Caddemizin Groseri Kavşağı ile çok amaçlı park arası mobese sistemi İle denetim altına alınması.
– Aile Hekimlerimizin sayılarının artırılması ve ikinci şubenin açılması, üçüncü şube Halk Sağlığı Toplum Merkezimizde açılacak.
-Çöplerin yeraltına alınması
– 74004 Nolu sokağımızın Nazım Hikmet Caddesi olarak onaylatılması.
– Sokaklarımızın numaralarının yazdırılması
SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETLERİMİZ
– Pınar Mahallesi Cesur Spor futbol okulu
– Pınar Mahallesi Halk Oyunları Ekibimizin kurulması Emre ve Sultan Leyla hocalarımızın emekleriyle ve kurslarımız devam ediyor.
– Füze Selami Spor Tesisimiz
– Sabah Sporları
– Parklarımızda Fitnıs spor atletleri
– Bağlama kursumuz
– SEYMER’imiz de birçok faydalı, sertifikalı kurslarımız.
Yeter mi? Elbette yetmez daha ileriye gitmek daha çok başarmak için hep birlikte daha çok çalışacağız. “
Daha yapacak hizmetleri olduğunu dile getiren Kamu Yönetimi Mezunu Pınar Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Saniye Çelik,” Ağaç dalları ile gürler. Biz de mahalle halkımızın helal olduğu kadar kutsal ve kıymetli oylarıyla güçlü bir şekilde yeniden göreve gelmek istiyoruz.”dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın