Önce ‘selfie’ sonra intihar

Borç bunalımına giren emlakçı Veli Kırcı, önünde ‘selfie’ çekip Facebook’ta paylaştığı ağaca kendini asarak intihar etti

Antalya’da emlakçılık yapan Veli Kırcı, yüklü miktarda borçlanınca bunalıma girdi. Önceki gün akşam saatlerinde Kundu Turizm Bölgesi Yolu üzerindeki ormanlık alana giden 49 yaşındaki Kırcı, burada önce bir çam ağacının önünde selfie çekip, saat 19.00 sıralarında Facebook’tan paylaştı. Ardından alkol almaya başladı.

YANGIN ÇIKMASIN DİYE
Sabaha karşı ise kendisini yanında getirdiği iple, paylaştığı fotoğrafta da görünen ağaca asarak intihar etti. Dün sabah bölgede temizlik yapan işçiler, Kırcı’nın ağaçta asılı cesedini görünce polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Veli Kırcı’nın kimliğini, kendisini astığı ağacın gövdesinin üzerine bıraktığını gördü. Kırcı’nın, içtiği sigaraların izmaritlerini de orman yangını çıkmaması için alkol aldığı bardağın içine attığı tespit edildi. Ceset, otopsi için Adli Tıp’a götürüldü. Kırcı’nın iki ayrı Facebook hesabında da son bir kaç gün içinde yaptığı paylaşımlarda, ‘(Beni yıpratan hayatın kahpeliği değil insanların sahteliği), (Güvenimi boşa çıkaran insanın çaya batırınca yarısı elimde kalan bisküviden farkı yok), (Hayat yaşayamadığımız belkiler, yaşadığımız keşkeler ve içimizde tuttuğumuz neyselerden ibaret) ve (Kadınlarımıza, kızlarımıza ve küçük yavrularımıza tecavüz eden tüm şerefsizler idam edilmelidir)’ ifadelerini kullandığı görüldü.

Kaynak: sabah.com

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

DEM’den özür dileyen Zeydan Karalar’dan Ülkücülere saldırı!

DEM Parti’den özür dileyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ülkücülere nefret dolu söylemlerde …

Bir yanıt yazın