20 Aralık koronavirüs vaka ve ölü sayılarında son durum!

Sağlık Bakanlığı 20 Aralık koronavirüs vaka, hasta ve vefat sayılarını duyurdu. Türkiye’de son 24 saatte 158 bin 892 Kovid-19 testi yapıldı, 20 bin 316 kişinin testi pozitif çıktı, 246 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika haberi… Sağlık Bakanlığı 20 Aralık koronavirüs vaka, hasta ve vefat sayılarını duyurdu. Türkiye’de son 24 saatte 158 bin 892 Kovid-19 testi yapıldı, 20 bin 316 kişinin testi pozitif çıktı, 246 kişi hayatını kaybetti.

“DAHA BELİRGİN NETİCELER ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugün tespit edilen 3.546 yeni hastamız var. Ağır hasta ve aktif vaka sayımız düşmeye devam ediyor. Tedbir ve kısıtlamalar netice veriyor. Daha belirgin neticeler alacağımıza inanıyoruz. Bunu birlikte başarabiliriz. Birlikte mücadele virüsten daha güçlüdür” ifadelerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …