Katliam şüphelisi bıçaklanarak öldürüldü!

Yeni Zelanda polisi, Yeni Zelanda saldırısı ile ilişkili olduğu düşünülen bir şüphelinin aracında bıçaklanmış halde bulunduğunu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yeni Zelanda Emniyet Genel Müdürü Mike Bush, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam geç saatlerde bir eve yapılan baskında, ateşli silahların bulunduğunu belirtti. Bush, silahlarla bağlantılı 54 yaşındaki şüpheliyi aradıklarını; kendisi ile uzun süren telefon görüşmesi sonrası aracın yerini tespit ettiklerini; şüphelinin aracında bıçaklanmış halde bulunduğunu belirtti.

Açıklamada, yaralı adamın tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadığı; bıçağın da aracın içinde olduğu vurgulandı.

BIÇAKTAKİ PARMAK İZLERİ ARAŞTIRILIYOR

Polis, bıçak üzerindeki parmak izlerinin araştırılacağını belirtirken; şüphelinin intihar etmiş olmasından şüpheleniliyor.

Bush, hayatını kaybeden şüphelinin, 15 Mart’ta yaşanan ve iki camiyi hedef alan terör saldırısı ile bağlantılı olma ihtimalini soruşturduğunu, soruşturma dâhilinde şüphelinin ailesi ve şüpheliyi tanıyan kişilerle de görüşüleceğini belirtti. Henüz bir delil elde edemediklerini belirten Mike Bush, soruşturmanın titizlikle devam ettiğini söyledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın