Katliam sonrası ırkçı tweet!

ABD’de Trump ve Cumhuriyetçi Parti destekçiliği yapan aşırı muhafazakar siyasi aktivist ve medya yorumcusu Candace Owens’ın Yeni Zelanda’daki ırkçı katliam sonrası attığı tweet büyük tepki çekti.
Siyasi aktivist ve medya yorumcusu Candace Owens’ın, Yeni Zelanda’daki saldırı videosunun altında gülen emoji koyması büyük tepkilere neden oldu. Ayrıca kendisi saldırganın en büyük etkileyicisi olarak adlandırıldı.
TRUMP DESTEKÇİSİ
Trump destekçisi nadir siyahlardan biri olan Owens, kısa süre önce, siyahları Demokrat Parti destekçiliğini terk etmeye ve Cumhuriyetçi Parti üyesi olmaya teşvik etmek için (Brexit’e atıfla) Blexit hareketini kurdu. Kuruluş açıklamasını yaparken de “Merçendayzeri sevgili dostum ve süper kahraman meslektaşım Kanye West tasarımladı” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın