Karacaoğlan Muhtar adayı Keçeci: Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak

Karacaoğlan Mahallesinde dört dönem azalık yapan Ramadan Keçeciler, bu kez muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

Mahallede oldukça sevilen ve halk tarafından dürüstlüğü ve çalışkanlığı takdir edilen Karacaoğlan Mahallesi Muhtar Adayı Ramadan Keçeci, “Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacaktır. Laf değil hizmet üreteceğiz. Karacaoğlan Mahallemizi çağdaş ve sorunsuz bir mahalle olması için gecemizi gündüzümüze katarak mahalle halkımıza hizmetin en iyisini getireceğiz. Dört dönem aza olarak görev yaptığım Karacaoğlan Mahallesine bu kez hizmet için muhtar adayı olarak huzurunuza geldim. Çağdaş bir Karacaoğlan için, aydınlık yarınlar için, halka hizmet için oylarınıza talibim” dedi.

Muhtarlık makamının proje üreten, mahalle halkının sorunlarını iyi bilen ve tahlil eden ehil kişilerin elinde olmasını gerektiren bir sosyal sorumluluk ve gönül işi olduğuna da değinen Karacaoğlan Mahallesi Muhtar Adayı Ramadan Keçeci,” Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Örnek bir Karacaoğlan için hep birlikte çalışarak başaracağız. Yorulmadan, yıkılmadan mahalle sakinlerimizi hizmete boğacağız.”dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın