İşleri bozulunca babasının mezarında canına kıydı

Gaziantep’te halı fabrikaları sahibi 36 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası işadamı, babasının mezarı başında intihar etti. İşadamının işleri bozulunca iflasın eşiğine geldiği ve bu nedenle bunalıma girdiği öğrenildi.

BUNALIMA GİRDİ VE…
Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 halı fabrikası bulunan Moda Life Halıları’nın sahibi 36 yaşındaki Cuma Salik, borçları nedeniyle bunalıma girdi. Önceki gün öğle saatlerinde, 7 yıl önce ölen babasının Asri Mezarlık’taki mezarı başına gelen işadamı, buradan önce kardeşi Hasan Basri Salik’e ‘Kardeşim, babamın yanına gidiyorum. Hakkınızı helal edin’ şeklinde mesaj attı. Ardından da otomobilinin içinde silahını başına dayayarak intihar etti. Yakınları, işadamına ulaşmaya çalışırken mezarlığa gelen vatandaşlar, lüks bir otomobilin içinde hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu görünce polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Hemen olay yerine gelen ekipler, işadamının yaşamını yitirdiğini belirledi. Evli ve 3 çocuk babası işadamının, son 3 yıl içinde işlerinin bozulduğu ve iflasın eşiğine geldiği öğrenildi. İş adamı Salik’in cesedi otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: sabah.com

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

DEM’den özür dileyen Zeydan Karalar’dan Ülkücülere saldırı!

DEM Parti’den özür dileyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ülkücülere nefret dolu söylemlerde …

Bir yanıt yazın