işkencelere boyun eğmeyen Ozan Arif, Kansere yenildi!

Ülkücü Hareket’in tarihine mal olmuş en önemli isimlerinden olan nam-ı diyar Arif Şirin Ozan Arif vefat etti.

Ülkücü camiada Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak, Ali Kınık ve Atilla Yılmaz ile birlikte en bilinen simalardan olan Ozan Arif Şirin hayatını kaybetti.Uzun süredir gırtlak kanseri tedavisi gören Arif, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde saat 04.50’de hayatını kaybetti.

Türkiye’nin ve ülkücü hareketin büyük ismi Ozan Arif Şirin’in ölümü ülkücü camiayı yasa boğdu.

OZAN ARİF ŞİRİN KİMDİR?

Giresun’un Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde 10 Haziran 1949’da doğdu. Babasının memuriyeti dolayısıyla, ilk ve ortaokulu Samsun`da bitirdi. 1970’de başladığı öğretmenlik mesleğinde Samsun’un Devgeriş köyünde beş yıl öğretmenlik, dört yıl ise okul müdürlüğü görevi olmak üzere üzere dokuz yıl hizmet verdi.24 Eylül 1980 ve 5 Kasım 1991 tarihleri arasında Almanya’da yaşadı. Siyasetcafe.com olarak ailesine, sevenlerine ve tüm ülkücü camia ile Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

OĞLU SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ozan Arif Şirin’in vefat haberini oğlu Mehmet Alp Şirin sosyal medyadan duyurdu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın