Haydaroğlu Mahallesi’nin gözde muhtarı: Necati Gündoğdu

Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı Haydaroğlu Mahallesi Muhtarı Necati Gündoğdu rekor üstüne rekor kırıyor. 1984 yılından beri muhtarlık görevini sürdüren Necati Gündoğdu çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile mahalle halkının gözdesi haline geliyor.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından çok sevildiğini öne süren ve randevusuz her kamu kuruluşunda mahalle sorunlarını rahatlıkla çözüme kavuşturduğunu dile getiren Haydaroğlu Mahallesi Muhtarı Necati Gündoğdu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Saygıdeğer Haydaroğlu Mahallesi Sakinleri, 27 Mart 1984 yılından beri muhtarınız olarak hizmetinizdeyim. Yüreğir’de birçok ilk, mahallemize büyük çabalarım sonucunda yapıldı (Sağlık Ocağı, PTT şubesi, Semt Pazarı, Çocuk Parkı…) Mahallemizdeki fiilli sorunları iyi bilmekte ve çözümleri için yıllardır olduğu gibi başta belediye, ASKİ ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yakın ilişkiler içerisindeyim.

Değerli Mahalle sakinleri, Adana ilindeki tüm kurum ve kuruluşların daire başkanlarını şahsen tanırım ve kendileri de beni tanır. Sayın Valimizin makamı hariç randevusuz kapısını çalamayacağım daire başkanı ve müdürü yoktur.

Yılların verdiği bilgi, beceri ve deneyimini daha modern, yaşanabilir ve daha güvenli bir Haydaroğlu için kullanacağıma enmin olabilirsiniz. Saygıdeğer seçmenler; 31 martta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde değerli ve mukaddes oylarınıza talibim, alacağım her oy onurumdur, şerefimdir. Gelin daha modern ve güvenilir bir Haydaroğlu için el ele verelim.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın