Hanefi Avcı ikinci kitabı neden yazdı?

Eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, okuyucularıyla buluşan ikinci kitabı “Cemaat’in İflası/Hoca’nın Ayağının Kaydığı Yer”i bugünkü olup bitenlerin daha iyi anlaşılması için kaleme aldığını söyledi. 

Avcı, Adana’da bir alışveriş merkezindeki “Cemaat’in İflası/Hoca’nın Ayağının Kaydığı Yer” ve “Haliç’te Yaşayan Simonlar” kitaplarının imza gününde okurları ile bir araya geldi. 

İlk kitabı “Haliç’te Yaşayan Simonlar”ın 5 yıl önce yayınlandığını anımsatan Avcı, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Yeni kitabımız iki aydır piyasada. Vatandaşın duyarlılığı, ülkenin duyarlılığı önemli. İkinci kitabımı bugünkü olup bitenlerin anlaşılması daha iyi manalandırılması açısından yazdım. Buna benzer şeyleri de yazmaya devam edeceğiz. En azından elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce ülkemizin birtakım sıkıntılardan kurtulabilmesi, sıkıntı ve badireleri erken atlatması, yaşananlardan ders alması noktasında katkı sunmayı amaçlıyoruz.”

Eserlerinin topluma faydası olmasını dileyen Avcı, “Okuma oranlarına bakarak da faydası olduğu kanaatindeyim” ifadesini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın