Günün En İğrenç Haberi! Tam 22 Kişi Gözaltında

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde, 16 yaşındaki E.S. ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla çevre kentlerden ve farklı meslek gruplarından 22 şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Karahayıt Mahallesi’ndeki bir pansiyonda kalan 16 yaşındaki E.S., bir hafta önce jandarmaya giderek erkeklerle 100 lira karşılığında çeşitli otellerde ve pansiyonda ilişkiye girmeye zorlandığını söyledi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma E.S. ile cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen başta Denizli olmak üzere Burdur, Aydın, Afyonkarahisar ve Manisa’da dün 22 şüpheliyi gözaltına aldı. E.S.’yi pazarladığı öne sürülen Ç.Ç.’nin kısa bir süre önce tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Olayla ilgili 3 şüphelinin daha arandığı kaydedildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Devlet korumasına alınan E.S.’nin psikolojik tedavisine başlandığı öğrenildi.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Emeklilere özel indirimler ve kampanyalar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, “PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, …

Bir yanıt yazın