Galatasaray’da Martin Linnes’in sözleşmesi uzatıldı

Galatasaray, Martin Linnes’in sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını KAP’a bildirdi. Taraftarların da sevdiği isimlerin arasında yer alan başarılı savunmacının maaşı 950 bin Euro’dan 1.4 milyon Euro’ya yükseldi.

Galatasaray, Norveçli savunma oyuncusu Martin Linnes’in sözleşmesinin 2020-2021 sezonunun sonuna dek uzatıldığını KAP’a bildirdi. Disiplini ve çalışkanlığı ile taraftarın sevdiği isimler arasında yer alan Linnes’in maaşı 950 bin Euro’dan 1.4 milyon Euro’ya yükselmiş oldu. KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Profesyonel futbolcumuz Martin Linnes’in sözleşmesi 2019-2020 ve 2020-2021 futbol sezonları için uzatılmıştır.

Buna göre Futbolcuya ilgili her bir sezon için 1.400.000 Euro net sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Galatasaray, sosyal medya hesaplarından imza töreninin fotoğraflarını paylaşırken Linnes’i 2 yıl daha sarı-kırmızılı renklere bağlayan törende Norveçli yıldızın eşi ve çocuğu da yer aldı. 27 yaşındaki oyuncu bu sezon 27 resmi maçta forma giydi ve 2 gol 1 asist kaydetti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın