Eski sevgilisini döverek öldü

Öldürülen Hüseyin Kayan’ın, eski sevgilisiyle tartıştığı ortaya çıktı. Genç kadının yeni sevgilisi ile 3 arkadaşını, Kayan’ı öldürmeleri için azmettirdiği öne sürüldü

Konya’da bir içkili restoranda konsomatris olarak çalışan, Rukiye Tokyoğsun (33), mekânda müşteri olarak tanıştığı Hüseyin Kayan’la (27) aşk yaşamaya başladı. Evli olan Kayan’ın kiraladığı evde yaşayan Tokyoğsun, bir süre önce yine restoranda tanıştığı İbrahim Demiraslan (25) ile birlikte oldu ve ardından Kayan’ı terk etti. Bu durumu gururuna yediremeyen ve ayrılmak istemeyen Kayan, genç kadına ‘Ya bana dön, ya da aldığım hediyelerin ve eşyaların parasını öde’ diye mesaj attı. Genç kadın da durumu gözyaşları içinde yeni sevgilisine anlattı. Sevgilisinin gözyaşlarına dayanamayan Demiraslan geçen salı akşamı Kayan’ı buluşmaya çağırdı.

ARKADAŞLARI BULDU
Yanlarına arkadaşları Macit Demirtaş, Taha Yasin Bıçak ve Ramazan Ertürk’ü de alan iki sevgili, Meram ilçesindeki Akyokuş mevkisinde Kayan’ı beklerken alkol almaya başladı. Bir süre sonra yanlarına gelen Kayan’ı otomobile alıp ormanlık alana götüren Demiraslan ve 3 arkadaşı, adamı önce demir çubuklar ve copla öldüresiye dövdü. Ardından da 6 yerinden bıçakladı. Saldırganlar kaçarken, arkadaşları tarafından ağır yaralı bulunan Kayan, kaldırıldığı hastanede öldü. Hemen harekete geçen polis, 5 zanlıyı kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Rukiye Tokyoğsun, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, sevgilisi ve 3 arkadaşı ise tutuklandı.

Kaynak: sabah.com

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

DEM’den özür dileyen Zeydan Karalar’dan Ülkücülere saldırı!

DEM Parti’den özür dileyen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ülkücülere nefret dolu söylemlerde …

Bir yanıt yazın