Erdoğan: 31 Mart bir beka’dır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile İzmir’de yaptığı ortak Cumhur İttifakı mitingindeki konuşmasında, HDP’li Temelli’nin Yavaş ve İmamoğlu sözleriyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HDP’li Temelli’nin, Yavaş ve İmamoğlu sözleriyle ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili sözleri şöyle:
Ne kadar inkar ederlerse etsinler, gizli ittifak ortaya çıkmıştır. HDP Eş Başkanı çıkıp, “Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP’lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt’ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacaktır.” dedi.
‘BENİM ÜLKEMDE KÜRDİSTAN DİYE BİR BÖLGE YOK’
Şimdi bu adam Kürt bile değil. Ama bu benim Kürt kardeşlerimi istismar eden bir sahtekardır. Bu adam Kürdistan diyor. Benim ülkemde Kürdistan diye bir bölge yok. Ey Sezai sen Kürdistan’da yaşamak istiyorsan, defol git Irak’ın kuzeyinde yaşa.
Bunlar bizi, ülkemizi bölmeye çalışıyorlar. Bu adamın alacağı cevap nedir. Bunlara gereken cevabı vereceksiniz size inanıyorum. 31 Mart bir beka mücadelesinin adıdır. İnşallah bu mücadeleyi kazanacağız.
Kimin kimi desteklediği belli olmayan bir ittifaktan ülkeye hayır gelir mi? Ne diyor, “1 Temmuz’a kadar terör yasasını kaldırdını kaldırdınız, kaldırmadınız savaş kapıda” diyor. Suç işliyor savaş çağrısı yapıyor. Topunuz gelin topunuz. Sizi bir kaşık suda boğarız. Sırtlarını PYD ve YPG’ye dayamışlar, biz de sırtımızı Allah’ımıza, milletimize ve İzmir’e dayamışız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın