Dolmabahçe’de “seçim” toplantısı!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve bakanlarla seçimi değerlendirmek üzere bir araya geldiği bildirildi.

Alınan bilgilere göre, şu aatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bazı bakanlar ve AK parti yöneticileri ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe çalışma ofisinde Seçim değerlendirme toplantısı yapıtığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğlen saatlerinde Üsküdar Kısıklı’da bulunan konutundan Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisine geldi. Erdoğan’ın ardından bazı Bakanlar ve parti yöneticileri ve Binali Yıldırım da çalışma ofisine geldiği ve basına kapalı olarak yapılan toplantının sürdüğü bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın