CHP’nin skandallar kraliçesi: İnandığınız Allah belanızı versin

Ekrem İmamoğlu’nun yanından ayırmadığı CHP’li Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin yaptığı skandal paylaşımları savundu. Kaftancıoğlu, çirkin ifadeler için “partim de böyle düşünüyor” diyerek; skandalın şahsi fikrinden ibaret olmadığını ve parti politikasının da bu yönde olduğunu ifade etti.
CHP’nin “skandallar kraliçesi”, İstanbul’un İslamofobik İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz direnişine dair skandal paylaşılarını savundu. Kaftancıoğlu, darbe gecesi tweetlerine dair, “Ben attım ve doğrudur. Bugün de ne kadar haklı olduğumu görüyorum.” dedi.
CHP’NİN PARTİ POLİTİKASI BU!
Kaftancıoğlu ayrıca skandal açıklamaların kişisel görüşlerinden ibaret olmadığını, “Açıklamalarımın parti politikalarıyla ayrışan hiçbir yanı yok” dedi.
DARBE GECESİ NE YAZMIŞTI?
Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında, ülkesini FETÖ maskeli emperyalistlere teslim etmeyen Müslüman Türk halkına, “kafa kesen DAEŞ teröristi” muamelesi yapıyordu. Kaftancıoğlu şu skandal tweetleri atmıştı:
“Tekbir getirerek boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir. İnandığınız Allah’ınız sizin de belanızı versin.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın