Cansu Kaya’nın otopsisindeki o detay kahretti

Muğla ’da vahşice katledilen Cansu Kaya ’nın otopsi raporu kan dondurdu. Türkiye’yi Özgecan’dan sonra ikinci kez ağlatan 18 yaşındaki Cansu Kaya cinayetinde kahreden detay!

Hem okuyup hem de çalışarak ailesinin geçimine yardım eden Cansu Kaya, bir hafta önce garsonluk yaptığı restorandan, mesai bitiminin ardından ayrıldıktan sonra kayıplara karışmış cesedi 3 gün sonra  Dalyan’da bir su kenarında bulunmuştu.

Akşam Gazetesi’nin haberine göre, Genç kızın vahşice öldürülmesiyle ilgili Adli Tıp’ta yapılan otopside Kaya’nın vücudunda N.D. ve M.P.Ç.’ye ait meni ve tırnak izleri saptandı. Detaylı incelemede kan donduran gerçek ortaya çıktı.

KORKUNÇ GERÇEK OTOPSİDE ÇIKTI

Kaya’nın boynundaki yaraların oluşum saati ile tecavüz izlerinin saati arasında farklılık tespit edildi. Buna göre genç kızın öldürüldükten sonra tecavüze uğradığı tespit edildi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Kaya’nın otopsi raporunda boğulup tecavüze uğradığı belirlenmişti. Olayın ardından genç kızla en son görünen N.D. ve M.P.Ç jandarma tarafından gözaltına alındı. Çelişkili ifadeler veren iki zanlı delillerin toplanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın