Canan Kaftancıoğlu’na “Ermeni Soykırım var” tweeti tepkisi

2012’ de Ermeni Soykırımı iddialarını kabul ederek bir tweet atan Canan Kaftancıoğlu’na Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta çığ gibi tepki yağıyor..

CHP İstanbul İl Başkanlığı için aday olan ve “Mustafa Kemal’in askerleri değiliz” ifadeleriyle gündeme gelen Canan Kaftancıoğlu’nun daha önce attığı tweetler ortaya çıktı.

Canan Kaftancıoğlu…13 Ocak 2018 Cumartesi 14:07 CHP İstanbul İl Başkanlığı için aday olan ve “Mustafa Kemal’in askerleri değiliz” ifadeleriyle gündeme gelen Canan Kaftancıoğlu’nun daha önce attığı tweetler yeniden ortaya çıktı.

“KATLEDİLEN ERMENİ VATANDAŞLARIMIZI…”

Canan Kaftancıoğlu Ermeni Soykırımı iddialarını kabul eden bir tweet attı. Kaftancıoğlu, 24 Nisan 2012 tarihli gönderisinde “Tarihte Bugün: Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, 19:15’te Taksim’de” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kaftancıoğlu yine 2012 yılına ait bir tweetinde, terörle mücadele için yapılan operasyonları ve bu konudaki haberlerde yer alan  ifadeleri  eleştirerek şöyle dedi: “NTV Haber: ………. etkisiz hale getirildi.” diye vermiş haberi. Ne zamandır “etkisiz hale getirme” “öldürme” ile eşanlamlı kullanılır oldu? Yuh”

Canan Kaftancıoğlu’na tepki gösteren ve bu konuyla ilgili olarak haber merkezimizi arayan bazı okuyucularımız, “Canan hanımın Ermeni sevdasını anlamış değiliz. Bundan 10-15 yıl önce herhangi bir ülke Ermeni soykırımı vardır, yasa çıkacak vs dediğinde bütün ülke solcusu sağcısı bir olup tepki koyardık. Fransa’yı boykot edelim, Almanya’ya kafa atalım, Hollanda’ya bilmem ne yapalım derdik. Atatürk’ün partisinin şemsiyesi altına saklanan ve Ermeni Soykırımını kabul eden bir zihniyete şimdi ne diyeceğiz. Düşünebiliyor musunuz? Biz ne hale gelmişiz? Ermeni soykırımı var diyen bir zihniyete İstanbul’dan %48 oy çıkabiliyor?” diyerek tepkisini ortaya koydular

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın